Crònica segona ronda Congrés A i B

LA LIRA 8 – CONGRÉS 2

MOLLET B 7,5 – CONGRÉS B 2,5

Matí desafortunat pels dos primers equips del Club d’Escacs Congrés. El primer equip visitava La Lira, en el que ha estat un derbi desigual. Als clàssics Leyva, Rueda, Garcia Riera o Daimiel s’hi han afegit joves com els germans Sama, tots ells encapçalats per un reforç de luxe, l’Hipòlit Asís.

El matx ha començat malament, doncs en Sagués, que assegurava tenir millor posició, s’ha disfressat de Codina, precipitant-se lliurant material i el punt. Als darrers escaquers, la cosa pintava encara més negra: en Montes ha omès una jugada que l’ha conduït a un final perdut i jo, inferior des de l’obertura, mirava d’aconseguir contrajoc amb un peó passat a canvi d’una qualitat. Ha estat qüestió de temps que tots dos perdéssim les nostres partides.

En Bielsa tampoc podia contenir al jove Héctor Sama (germà d’en Alejandro, que m’ha derrotat a mí), mentre que l’Alonso acabava perdent una posició amb bones perspectives davant del meu antic company de classe, en D.J. Rueda. També en Fermí queia davant de l’Antonio Leyva.

L’encarregat de salvar l’honor ha estat en Camacho, mentre que l’Oliver i l’Ortín han aconseguit dues meritòries taules. Bona partida al primer escaquer d’en Pere Martínez, tot i que finalment no ha pogut puntuar. Per acabar-ho de rematar, ni tan sols el Barça ens ha pogut alegrar la matinal.

I pel que fa al segon equip, us remeto a la crònica d’en Sadurní, però sembla ser que l’encontre tampoc ha tingut massa història. Victòria d’en Mario Povoa i bones taules del president, de l’Ylla i, especialment, de la nostra estrella mediàtica, en Màgic.

Diumenge vinent, doble enfrontament Congrés-Catalunya: els primers equips d’ambdós clubs es veuran les cares en un duel desequilibrat, mentre que el Congrés B s’enfrontarà al Catalunya C, en el que pot ser una ocasió d’or de cara a posar la primera pedra per aconseguir la permanència.

Héctor Hernández

Club d’Escacs Congrés

Equip del Congrés B que va jugar a Mollet (Falta Bañon)

Un comentari a “Crònica segona ronda Congrés A i B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *