Congrés C- Tercera Ronda

En arribar al club estava tothom excepte un servidor i en JJ. El nostre arman em deia “Hay que pensar en ganar”. I era veritat no se que m’ he esta pasant aquest any pero no jugo deixo que hem juguint hi això ho he d’evitar!!. Anavem ambdos cotxes el del Lucas i en Herrerias “variante del cambio”, es broma. I com a reforç teniem al jove jugador del E en Jon Ander. Al arribar un bon entrepar de tonyina em donava forces per entrar el encontre!!!

L’encontre En Codina acaba primer guanyant la seva partida d’una manera romàntica i bella que era molt complicada de seguir. Hi havia de tot clavades per aquí clavades per allà. Després el nostre últim taulell que té fusta de guanyador a perdut, però ha jugat molt bé jo l’he vista i estava molt igualada, ànims nano!!!. Després ja no ser com anat qui acabat abans però el resultat han estat que el nostre capità l’Andreu,”Life is a Highway” remember it!!, ha guanyat en una partida que era igualada no l’he vist del tot i en JJ perdia la seva partida també molt igualada. Ah estat un encontre molt igualat que consti. Després li tocava a un servidor fer el millor, salvar la clavada de la dama per després equivocar-se i regalar a torre. I finalment quedaven en Lucas, Pablo i el sr Gomez. En Lucas ha guanyat de manera contundent, semblava el sr Paco disfressat de primer taulell del C. S’ho menjava tot el golafre!!XP. Després en Pablo feia una combinació errònia en una partida igualada i perdia i el sr Gomez en una partida molt igualada perdia per temps.

L’anecdota Un servidor que és més viu que una perdiu, pensa, ostres ja que he perdut hem connectaré en el Chesspresso faré una jugada i així m’animaré. Total que fa la jugada torna a mirar la posició i diu “Perfecte!!, a la següent em fa un doblet el rival i perdo la partida”. “Las cosas del ajedrez!!!” Conclusió Tenim un equip que mira cap amunt en Pablo, en Lucas i JJ m’han fet veure això. I diré més: encara queda lliga i l’equip va creixent queden 6 rondes i el Congrès C té molt a dir!!!!!.

Emili López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *