Crònica primera ronda Congrés C

Aquest any em tocarà jugar al C o al B. Hi haurà rondes que jugaré al C i unes altres al B. Ves quina cosa! Anava a començar que per fi tornava el per equips però sense el meravellós equip D ja no és el mateix. Aquesta ronda han guanyat, i això m’omple de joia són uns cracks facin el que facin l’equip liderat per la parella d’or Mariano i Paco sempre mira cap amunt.

Equip C

El nostre rival era molt dur, 7 Hector teníem en els primers 7 taulells amb això ja ho dic tot però aquest equip dèbil en ELOS és un os dur de rossegar que quedi clar!!! Ens han guanyat, però hem estat allà, partides com la sr Gomez per exemple que fins a l’últim instant estava molt igualada o la de l’Andreu que encara s’equivoqués en l’apertura al seu rival no li ha estat gens fàcil al seu oponent guanyar-li. Menció especial als herois Camacho i Abad (pujava de l’E!!!). El sr Abad li va fer una enganyifa al seu jove

però fort rival. Ara doncs una peça però a canvi et guanyo qualitat, peó i posició i no sé què més que gran!! La d’en Pablo ha estat molt acurada posició tancada amb el seu jove rival de 2100!!! d’ Elo. Doncs no senyors no s’ha deixat res a jugat amb el seu joc tranquil però que si et descuides: hi haurà problemes al taulell. I al final amb temps de més, “que no se diga” XD, ha guanyat amb torre de més. La resta, com jo, ha fet el que ha pogut XDDDD.

La tornada

La tornada la vaig fer amb el sr Lucas un jugador que mai he tingut el plaer de conèixer, fa temps que estic en el club ojo!! Ja vaig escriure en una altra crònica que vaig tenir el plaer de parlar amb ell i analitzar que el que ens ve per la temporada i els rivals.

Emili López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *