Novena Ronda – Congrés C

Aquest any hem toc…, vull dir, les he jugat totes al “C” igual que en Lucas. L’anàlisi fet en la primera ronda no anava mal encaminat i ha estat així. M’aixecava directe al Foment on en Tort ja estava esperant amb el diari a la mà. El nostre capità ens donava ànims i que juguéssim amb tota tranquil·litat.

L’encontre

El primer en puntuar ha estat en Saez ½ no anava malament. El 4 a 4 jugava a favor nostre. Però el Foment ho havia analitzat millor: havia reforçat el mig escaquers. Això volia dir que del 4 al últim havien reforçat i n’eren més forts. Queia en Lucas, llàstima i després en Codina. La meva partida s’enfosquia a l’igual que la del Camacho i en JJ. Jo perdia una partida on el meu jove rival ha jugat molt bé posicionalment. En Gomez feia taules, està pletòric aquest any quina gran temporada!!! En Camacho que ja feia estona que anava contra remolc a l’igual que en J.J. continuaven les seves partides, esperit d’equip. En Camacho ja no podia fer molt més i es rendia. En J.J ens donava alegria on guanyava una partida que tenia en contra felicitats!! En Tort finalment perdia.

L’anècdota

Com ho diria…

Conclusió

L’equip ja està preparat mentalment per intentar, el pròxim any, pujar a perdut però als nostres jugadors no els hi falten ganes.

L’ 1X1

Lucas: Bona temporada a fet els punts que ha pogut contra rivals que eren superior ell defensant el primer taulell amb dignitat.

Emilio: Podria haver fet més, també o podria fet pitjor. Una llastima la partida contra el Cerdanyola. El jugador ja mirar la següent temporada com la resta.

Pablo: Sorprenent inici que al final ha acabat amb els mateixos punts que un servidor, com són els escacs. Ha estat sempre entrenant per millorar i ajudar a l’equip però no ha pogut ser.

Jordi: Ha puntuat quan tocava i igual que en Paco quan perdia el seu cap treia fum de l’esforç i dedicació que li dóna a l’equip.

Manuel: El millor sens dubte. Estan en un taulell molt compromès 4-5 ha sabut jugar contra rivals molts durs. Ha estat el nostre Messi els dos comencen per “M” “Casualidad”, señor Pedro Piqueras?

Andreu Herrerias: Li ha sortit una mala temporada, però sempre ho ha donat tot, una llàstima. Contra el Cerdanyola, va veure la llum, però no va poder remuntar el vol en tota la temporada.

Jose Juan: “Quien se arriesga pierde” hem deia el gran capità de l’equip “D”. És cert s’arrisca massa en les seves partides no cal. Però ens agrada aquell risc que posa al taulell i com sempre contra remolc no es rendeix.

Joan: Ha començat i ha acabat fluixet però enmig de la travessia ha anat puntuat que això compte i molt. Jugant romànticament amb una combinatòria encisadora que ha vegades és massa arriscada. Però ell juga així i això és el valor del nostre últim jugador

Suplents

Sr Saez: Sense pressió juga com ell sap i treu taules, correcte.

Joan Tort: Sense pressió, ja estava acabat el matx, demana taules al seu rival i “que no que quiero el ELO”. Doncs per tu el ELO. No passa res

Javi Romero: No va poder marcar amb el nostre equip.

Sr Abad: Arriba i marca, perfecte sr Abad. Sr Sapiña: Arriba dos cops i marca dos cops. Gran reforç

Jon Adoer: Gran jugador que contra el Cerdanyola no va poder fer res contra el recurs del seu jove rival la experiencia. Poc a poc campió!!!

2 comentaris a “Novena Ronda – Congrés C

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *