Presentació

Un petit resum de les diferents seccions que us trobareu en la nostra web:

En l’apartat de notícies podeu trobar les referents al club com: Campionat per equips, cròniques, assemblees… Ara dividit en diferents categories: Circuit de ràpides, Cròniques, Notícies, Social i Cròniques del campionat de per equips 2016.

Si voleu veure les noves notícies cliqueu al següent enllaç.

 Notícies

Si preferiu anar a una notícia d’una categoria concreta:

 Circuit de ràpides
 Cròniques
 Notícies del Club
 Notícies del Social del Club
Cròniques del Campionat per Equips 2016

 Història

En l’apartat de la història del club explica des del seu naixement l’any 1957, l’entrada del Congrès Episcopal del 1952 i l’entrada de la línia de metro de l’any 1959. De moment però estem recollint informació en un futur poder redactar-la i mostrar-la. Si voleu, podeu aportar informació enviant un mail al club. Cliqueu a l’enllaç següent per veure la informació sobre aquesta secció:

Activitat esportiva

L’Activitat esportiva és un dels més interessants, ja que engloba tot lo relacionat amb el tema esportiu (Vídeos d’aprenentatge, tornejos i la llista de jugadors). Si en voleu saber més, endinseu-vos al següent enllaç.

Butlletins

Els fulls informatius és la secció que abasta els nous informes i els antics (de moment però estan només dels anys 90). Són informes, ven acurats i estructurats mensuals que expliquen de forma clara els objectius, propostes, idees del soci.. Doneu-li una ullada en

Fotos

En el últim apartat el de les fotos senzillament és una galeria d’imatges perquè es doni una idea com és el nostre club i les activitats que s’han anat realitzant. Per veure-les cliqueu en el següent enllaç:

Ubicació:


Ver mapa más grande