Quarta Ronda Congrés C

En arribar al club hi havia poca gent, però, ja hi anaven arribant, ja!. En Paco tenia problemes amb la porta havíem si arreglem el “cerrojo” i en Jose l’ajudava amb la seva clau. Després d’estar tot present començava l’encontre.

L’encontre

El nostre rival ja tocava el rellotge, tenia presa, però el nostre delegat deia que encara no que falta un minut!!!. No sabien que com a mínim sortirien tard i se’ls hi farien llargues les partides. En Codina guanyava solvent la seva partida. Després en perdíem un altre la d’en Batuecas i després tornàvem a guanyar a perdre un altre i un altre la d’ en JJ i la del nostre capità. El sr Gomez guanyava contra el seu jove dur rival felicitats també. Jo aquest cop he jugat millor i encara que he perdut he estat bé i quasi el pillo amb una jugada però no ha pogut ser. El darrer en acabar ha estat el Sapiña que guanyava amb solvència al seu rival.

L’anècdota

El Sr Sapiña quasi es carrega un rellotge XD és broma però…Alerta!!! Conclusió Amb un rival superior hem mostrat una imatge més madura de grup. Ens queda molt poc i segur que puntuarem, ànims equip!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *