Setena ronda – Congrés A – B

CONGRÉS 6-VILAFRANCA 4

CONGRÉS B 6,5 – PEONA I PEÓ D 3,5

Victòries importantíssimes dels dos primers equips del Congrés, que els acosta a llurs objectius. El primer equip s’ha imposat, en un encontre igualat, al sòlid conjunt del Vilafranca i ja té la permanència a tocar. Segons les càbales d’en Sagués, encara no és matemàtica, però segur que el percentatge de possibilitats de baixar és inferior al de l’interès que ofereix una entitat bancària o fins i tot, a les possibilitats que té el Barça de superar l’eliminatòria europea davant del PSG.

L’enhorabona a tots els integrants de l’equip, doncs per ELO, estem entre els dos equips més fluixos de la categoria, però mantenint un grup compacte i, en molts casos, rendint per damunt del nostre nivell, hem assolit l’objectiu.

Pel que fa al B, també vull felicitar-los. Després d’una temporada capaç de desmoralitzar a qualsevol, el dia clau, han estat a l’alçada, derrotant al Peona i Peó D i jugant-s’ho tot a la darrera jornada, en enfrontament directe davant del Diagonal Mar.

Pel que fa als encontres, el Congrés i el Vilafranca han mantingut la igualtat al marcador durant tota la matinal, mai hi ha hagut més d’un punt de diferència al marcador. Però amb 4-4, les dues partides que restaven mostraven finals que estaven a punt de caure pels locals. En Montes, un valor segur, i en Bielsa, no s’han posat neguitosos i els han materialitzat.

Destacar una nova victòria d’en Pere Martínez al primer tauler, mentre que altres no hem estat tant encertats. L’Alonso es despistava i perdia per temps i un servidor ha deixar escapar una altra prometedora posició després d’una concatenació de plans erronis.

Mentre que el Congrés B sempre ha portat la batuta. Amb en Sadurní i en Màgic anotant-se el punt, tot fa baixada. L’encontre la sentenciat en Javi, després d’una partida tàctica, aconseguint les taules decisives, per bé que la partida que restava també ha caigut a favor nostre.

Diumenge excursió cap a Tàrrega amb els deures fets, mentre que el B provarà sort contra el sòlid i potent Tres Peons C.

Héctor Hernández

Club d’Escacs Congrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *