Vuitena ronda – Congrés C

En arribar al club hi havia poca gent,”Que quede en acta!!”, i tothom fins i tot després de començar les partides es preguntava qui era el delegat del Congrés E? La resposta estava en l’Acta. “Que no estamos tan mal”

L’encontre

Doncs hem començat malament i hem acabat igual. Un equip dur i contundent l’equip rival el podria definir com el Congrés D de Segona provincial. Elos que no intimiden però jugadors agressius i tossuts. El primer a caure ha estat en Codina seguit del nostre capità. Finalitzava la meva partida en taules. Faré servir l’expressió del Hector que fa servir en les seves cròniques “he anat a remolc” i aconseguit al final taules. Després queia en Pablo que no podia fer res. I l’heroi el gran Gomez que està immens com a 4-5e taulell “gran temporada”!!. Queia en Bautecas i estava fet i beneit. 1 ½ a 4. He avisat als Lucas i en JJ. Al final el sr Lucas que és el primer del Congrés C em trec el barret a fet taules en una altra posició complicada. En JJ ha perdut no, passa res.

L’anècdota

“Que si allò que si això”. XD

Conclusió

L’equip ja està preparat mentalment pel Foment. Llastima que en Batuecas no hi serà però segurament serà el nostre 9e jugador en esperit.

Emili López

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *